Deadman: Dark Mansion Of Forbidden Love #2

Πανέμορφος γοτθικός τρόμος με υπερηρωικά στοιχεία
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Deadman: Dark Mansion Of Forbidden Love #2

WriterSarah VaughnArtistLan MedinaPublisherDC Comics

Τo DARK MANSION OF FORBIDDEN LOVE είναι μια γοτθική ιστορία τρόμου, με πρωταγωνιστές φαντάσματα εγκλωβισμένα σε ένα μυστηριώδες σπίτι, και με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε γωνία. Στο δεύτερο τεύχος της σειράς, ο Deadman και η Adelia πρέπει να βασιστούν στην βοήθεια της Berenice, η οποία έχει τη δύναμη να επικοινωνεί με τους νεκρούς, για να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας της Adelia και να ανακαλύψουν τη φύση της σκοτεινής δύναμης που τους απειλεί. Παράλληλα, μαθαίνουμε κάποια ακόμη πράγματα για τη σχέση της Berenice με το σύντροφο της, Nathan, αλλά και με το non-binary φίλο της, Sam.

Το τεύχος ασχολείται περισσότερο με τις σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, που φαίνεται να αποτελούν το κλειδί για την εξέλιξη της ιστορίας, με το φινάλε να είναι αρκετά απρόσμενο και σίγουρα κάνει τον αναγνώστη να αγωνιά για τη συνέχεια. Αυτό, όμως, που πραγματικά ξεχωρίζει, είναι τα πολύ όμορφα χρώματα και σκίτσα. Στα πρώτα panels, το κατακόκκινο κουστούμι και η πάλλευκη όψη του Deadman, αναδεικνύονται μπροστά από ένα ολόμαυρο φόντο, ενώ η Adelia διατηρεί αυτή τη λάμψη που τη κάνει να μοιάζει τόσο διαφορετική από το άλλο φάντασμα. Η δουλειά τoυ Medina είναι το ίδιο καλή, τόσο στα πρόσωπα όσο και στα background, τα οποία είναι πλούσια σε λεπτομέρειες.

Το DARK MANSION OF FORBIDDEN LOVE είναι ένα comic που ικανοποιεί τόσο τους λάτρεις του γοτθικού τρόμου, όσο και τους fans του Deadman, και η συνέχεια του ήταν εξίσου καλή με το πρώτο τεύχος. Εν αναμονή για το επόμενο!