Clean Room #14

Καινούργιοι μπελάδες χτυπάνε την πόρτα!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Clean Room #14

WriterGail SimoneArtistWalter GeovaniPublisherImage Comics

Οι περιπέτειες της Astrid Mueller τελείωσαν. Ο αδερφός της έχει “φυλακιστεί” στις εγκαταστάσεις της και το μωρό/τέρας/σατανάς (whatever!) βρίσκεται μέσα στο clean room, υπό συνεχή παρακολούθηση.

Βέβαια, καινούργιοι μπελάδες της χτυπάνε την πόρτα. Υπό τη μορφή του μεγαλύτερου θαυμαστή της. Και όχι μόνο, καθώς αυτός ο περίεργος – και τελείως creepy – τύπος φαίνεται να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα αποτρέψουν αυτά τα πλάσματα από την καταστροφή του ανθρώπινου είδους. Δηλαδή, ξέρει πώς να σκοτώσει το μωρό.

Η Astrid, θέλοντας να εντάξει και την Chloe σε όλο αυτό, την βάζει υπεύθυνη για τον τύπο. Μαζί της, παίρνει και την Killian, η οποία ακόμη πλήρωνε τα σπασμένα. Προσπαθώντας, λοιπόν, να μάθουν τι μέρος του λόγου είναι ο τύπος και να πάρουν τις πολύτιμες πληροφορίες που χρειάζονται, τελικά το χάνουν.

Παγιδεύονται στο clean room, στη σκέψη και τις αναμνήσεις ενός άκυρου και μάλλον επικίνδυνου θαυμαστή της κυρίας Mueller, ενώ εκείνη πίνει τσάι με τον αδερφό της. Τί θα γίνει άραγε, απορώ!