U.S.Avengers #1

H συνέχεια του New Avengers
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

U.S.Avengers #1

WriterAl EwingArtistPaco MedinaPublisherMarvel Comics

O Al Ewing συνεχίζει την υποτιμημένη δουλειά στους τίτλους των Avengers, δίνοντας μας την συνέχεια του run του στο NEW AVENGERS, στο U.S.AVENGERS. Εδώ και καιρό, ο Roberto da Costa, aka Sunspot, έχει εξαγοράσει την AIM και την έχει βάλει στον σωστό δρόμο. Tώρα είναι η ώρα για την επόμενη φάση της εταιρείας, ως American Idea Mechanics, βοηθώντας την Αμερική με μια αντίστοιχη ομάδα από Avengers.

Το πρώτο τεύχος της σειράς αναλώνεται στο να μας γνωρίσει τα μέλη της ομάδας. Η πρώτη απειλή που επιλέγει ο Ewing για την ομάδα είναι μια εισβολή της Secret Empire στην Καλιφόρνια, με ένα helicarrier που κουβαλάει ένα ενεργό ηφαίστειο, δίνοντας έτσι το στίγμα για την ατμόσφαιρα που διάλεξε για τον τίτλο.

Η δράση διακόπτεται από μίνι συνεντεύξεις που δίνουν οι χαρακτήρες για να συστηθούν, μέθοδος που λειτουργεί, για να “ξεμπερδεύουμε” με το exposition, χωρίς όμως να κουράζει.

Το σκίτσο του Paco Medina συνοδεύει όμορφα το γράψιμο του Ewing, καθώς είναι εξίσου ανάλαφρο, αλλά κατάλληλο τόσο για τις πιο εκρηκτικές σκηνές όσο και για τις πιο ήρεμες, στις οποίες οι ήρωες αναπολούν το παρελθόν τους και μας μιλάνε για τα κίνητρα τους.