Harrow County #19

Tο παιχνίδι έχει αλλάξει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harrow County #19

WriterCullen BunnArtistTyler CrookPublisherDark Horse Comics

Πλέον το παιχνίδι έχει αλλάξει. Οι κανόνες δεν είναι οι ίδιοι και οι ρόλοι μετατίθενται. “Γιατί;”, ρωτάτε. Επειδή η γλυκιά μας Emmy είχε μία κουβεντούλα με τον ταύρο-τέρας που τρομοκρατεί το δάσος.

Τελικά, δεν είναι ένα απλό τέρας. Κάποτε ήταν άνθρωπος και όχι οποιοσδήποτε. Ήταν ο Malachi – κάτι σαν αρχηγός της “φυλής” της Emmy – που προδομένος και οργισμένος έφυγε και άφησε πίσω την ανθρωπιά του. Τώρα είναι ένας εκνευρισμένος, αιμοβόρος ταύρος-τέρας. Αλλά η Emmy δεν τον φοβάται, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που της έκανε.

Η μικρή μας φίλη, λοιπόν, περνά μία κρίση ταυτότητας, εφόσον μπορεί πραγματικά να μην είναι η μετενσάρκωση της διαβολικής Hester. Αλλά, παρ’ όλα αυτά, το κρατάει κρυφό μέσα της. Ούτε στον πατέρα της δεν το λέει. Κάνοντας άσκοπες βόλτες μέσα στο δάσος, με σκοπό να βάλει τις σκέψεις της σε τάξη, βλέπει κάτι κυνηγούς.

Και αυτό που κυνηγάνε δύσκολα θα το πιάσουν. Μάλλον εκείνο κυνηγάει αυτούς. Αλλά, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις, μπαίνουν στο κυνήγι που καταλήγει μοιραίο. Όχι όμως για όλους!