Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga

Όποιος ασχολείται έστω και ελάχιστα με την ιαπωνική βιομηχανία comics, ή manga όπως είναι γνωστά, δε νοείται να μην γνωρίζει το ONE PIECE, την κορυφαία σειρά manga σε πωλήσεις και όχι μόνο και, σύμφωνα με τον γράφοντα, μία από τις καλύτερες ongoing ιστορίες, ανεξάρτητα από το μέσο αφήγησης. Όπως είναι λογικό, μετά από 20 χρόνια έκδοσης και με πάνω από 850 chapters, το ONE PIECE είναι γεμάτο ήρωες που αγαπήσαμε. Καλοί, κακοί και οτιδήποτε ενδιάμεσο, αυτοί είναι 10 από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχουμε δει στους 83 τόμους της σειράς.

10

Hiluluk

“When does a man die? When he is hit by a bullet? No! When he suffers a disease? No! When he ate a soup made out of a poisonous mushroom? No! A man dies when he is forgotten!” 

Ένας χαρακτήρας που εμφανίστηκε σε flashback, αλλά κατάφερε να μείνει χαραγμένος στην μνήμη των αναγνωστών, παρά την περιορισμένη του εμφάνιση. Σκοπός του Hiluluk ήταν να βοηθήσει τους κατοίκους της πατρίδας του, Drum Island, που υπέφεραν από τον βασιλιά τους, Wapol, ο οποίος είχε πάρει για δική του μόνο χρήση τους καλύτερους γιατρούς του νησιού, με την ανάπτυξη μιας θεραπείας που θα “γιάτρευε” τις καρδιές των κατοίκων.

Στην πορεία, πήρε υπό την προστασία τον Tony Tony Chopper, τον ανθρωπόμορφο τάρανδο που είχε εκδιωχθεί από την αγέλη του και του δίδαξε ό,τι γνώριζε περί ιατρικής. Όταν η θανατηφόρα ασθένεια που είχε ο Hiluluk, την οποία ήλπιζε να γιατρέψει με την επαναστατική του θεραπεία (την άνθηση κερασόδεντρων) ξαναεμφανίστηκε, ο Chopper κίνησε γη και ουρανό για να βρει ένα μανιτάρι που θα βοηθούσε την πατρική του φιγούρα. Αυτό που δεν γνώριζε είναι ότι το εν λόγω μανιτάρι ήταν δηλητηριώδες. Παρ’ όλα αυτά ο Hiluluk το έφαγε, φανερά συγκινημένος από την κίνηση του φίλου του.

Δεν αμφέβαλε στιγμή ότι το συμβούλιο γιατρών του βασιλιά Wapol αρρώστησε βαριά, όταν έτρεξε να τους σώσει, πέφτοντας σε μια εμφανή παγίδα. Πέθανε, παίρνοντας ένα δηλητήριο, καθώς δεν ήθελε ο θάνατος του να οφείλεται στο λάθος του Chopper. Αλλά τις στιγμές πριν πεθάνει έβγαλε ίσως τον καλύτερο λόγο της σειράς, τον οποίον μπορείτε να διαβάσετε πιο πάνω. O Hiluluk βέβαια δεν ξεχάστηκε, η πειρατική του σημαία έγινε το νέο σύμβολο της πατρίδας του και το όνειρό του ολοκληρώθηκε, χάρη στην δράση των Straw Hats και της φίλης του και συναδέλφου, Kureha.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1