Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
8

Sanji

“Everyone has things they can and can’t do. I’ll do what you can’t do and you do what I can’t do.” 

Ο μάγειρας των Straw Hats. O ιππότης στο άσπρο άλογο που θα βοηθάει και θα σώζει πάντα γυναίκες. Ακόμα και όταν είναι αντίπαλές του, δε μπορεί να τις χτυπήσει, στοιχείο που τον έχει φέρει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Αντίστοιχα, το πάθος του για τις γυναίκες, και συγκεκριμένα για τις δύο του πληρώματος, είναι που του έχει δώσει δύναμη και κίνητρο να πολεμήσει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι σώζει μόνο τις γυναίκες της ζωής του. Παραδοσιακά, ο Sanji είναι αυτός που θα βάλει το μυαλό του να δουλέψει, θα ζυγίσει τις πιθανότητες και θα δράσει μόνος του, με σκοπό να σώσει το πλήρωμά του ή να το βοηθήσει να ξεφύγει από μια δύσκολη κατάσταση.

Μεγαλωμένος από τον πειρατή Red Leg Zeff, που θυσίασε το πόδι του για να μην πεθάνει της πείνας ο Sanji σε ένα ερημονήσι, παράτησε το πειρατιλίκι και άνοιξε ένα θαλάσσιο εστιατόριο, με βοηθό τον μικρό τότε Sanji, προπονώντας τον στην μάχη, μεταδίδοντας του τις αξίες του για τις γυναίκες και το πώς δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν νηστικό, ειδικά μετά την περιπέτειά τους, που ήταν έτοιμοι να λιμοκτονήσουν. H αρχικά άβολη σχέση μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν ο Zeff με το πλήρωμα του λεήλατησαν το κρουαζιερόπλοιο που δούλευε ο Sanji, αλλά μετά από μια άγρια καταιγίδα, ξεβράστηκαν στο ερημονήσι.

Πρόσφατα εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο τον Zeff, όταν μάθαμε το παρελθόν του Sanji, πριν εργαστεί στο κρουαζιερόπλοιο, και είδαμε πόσο σκληρά παιδικά χρόνια πέρασε. Όταν ο Oda έχει δώσει και ξαναδώσει σκληρά backstories σε χαρακτήρες, λέει πολλά που ακόμα και τώρα μπορεί να μας εκπλήσσει και να μας σοκάρει με το τι έχουν περάσει οι ήρωες του.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1