Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
4

Bentham (Mr. 2 Bon Clay)

 “One may  stray from the path of a man. One may stray from the path of a woman. But there is no straying from the path of a human. All friends must scatter into the sky of truth and blossom. OKAMA WAY! By Bon Clay. Bring it on!” 

Ενώ ξεκίνησε ως υψηλόβαθμο στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης του Crocodile, δε θυμίζει καθόλου τα υπόλοιπα στελέχη που ήταν σαφώς πιο αδίστακτα από αυτόν.

Κατά την διάρκεια της περιπέτειας των Straw Hats στην Alabasta, συνάντησαν τον Bentham, έναν Okama (crossdresser στα Ιαπωνικά), χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι η θέση του. Και οι δύο πλευρές συμπάθησαν η μία την άλλη, ενώ στο τέλος της ιστορίας, όταν ο Crocodile είχε πέσει και δε χρειαζόταν να συνεχίζει να υπακούει στις διαταγές του, βοήθησε τους Straw Hats να ξεφύγουν από το Ναυτικό και έμεινε πίσω για να τους καθυστερήσει, ανακοινώνοντας ότι θα έκανε τα πάντα για τους φίλους του και ότι οι Straw Hats ήταν πια φίλοι του.

Η βοήθεια του Mr. 2 δεν τελειώνει εκεί, καθώς όταν ο Luffy προσπάθησε να δραπετεύσει από την φυλακή Impel Down, βρήκε εκεί τον Bon Clay, ο οποίος τον βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο. Τα έβαλε με μια αγέλη λύκων που τους εμπόδιζαν από το να φτάσουν στον προορισμό τους, έκατσε έξω από το δωμάτιο του Luffy ένα ολόκληρο βράδυ, με σκοπό να τον στηρίξει όσο θεραπευόταν, και στο τέλος έμεινε πίσω στο Impel Down για να φροντίσει να ανοίξουν οι πύλες και να δραπετεύσουν ο Luffy και οι υπόλοιποι, θυσιάζοντας φαινομενικά τον εαυτό του. Οι Okamas θα ήταν περήφανοι.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1