Top 10 One Piece Characters

Οι 10 πιο αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες του γνωστού manga
2

Donquixote Doflamingo

“Pirates are evil? The Marines are righteous? These terms have always changed throughout the course of history! Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values! Those who stand at the top determine what’s wrong and what’s right! This very place is neutral ground! Justice will prevail, you say? But of course it will! Whoever wins this war becomes justice!”

Το όνομα του θυμίζει το γνωστό ροζ πτηνό και φορά αντίστοιχου χρώματος ρούχα και παλτά με πούπουλα. Η περιγραφή δεν είναι ιδιαίτερα απειλητική, ωστόσο ο καπετάνιος των Donquixote Pirates, Shichibukai (ομάδα πειρατών που δουλεύουν για την World Government), και βασιλιάς της Dressrosa, είναι ίσως ο πιο μοχθηρός και ισχυρός αντίπαλος που έχουν αντιμετωπίσει οι πρωταγωνιστές μας.

Ο Doffy ήταν ένας από τους ευγενείς απόγονους των ιδρυτών της Κυβέρνησης που ζούσαν στην Mariejois, μακριά από τους “κοινούς θνητούς” και είχε την εντύπωση ότι όλοι είναι κατώτεροί του και πρέπει να υπακούν σε κάθε θέλημα του. Προς μεγάλη του έκπληξη, όταν ο πατέρας του πήρε την οικογένεια για να ζήσει ανάμεσα στους εν λόγω κοινούς θνητούς, είδε ότι το μίσος που έτρεφαν για τον Doffy και τους ομοίους του ήταν άσβεστο, καθώς είχαν πάρει πολλούς σκλάβους ή είχαν σκοτώσει ανθρώπους, απλά επειδή τους κοίταζαν κατάματα. Τη συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε…

Είχε κάνει μερικές μικρές εμφανίσεις σε κάποιες ιστορίες, αλλά είδαμε πραγματικά περί τίνος πρόκειται, όταν οι Straw Hat Pirates κατευθύνθηκαν προς το βασίλειο του, ώστε να εφαρμόσουν το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει για να τον ρίξουν.

Κατά τη διάρκεια της μάχης με τον Luffy και τον Trafalgar Law, συμμάχου του πρώτου, ο Doffy έδειξε γιατί έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει, καθώς έφερε τους δύο ήρωες στα όρια τους, ψυχολογικά και σωματικά, ενώ ταυτόχρονα βασάνιζε ένα ολόκληρο νησί. Το αποτέλεσμα ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές μάχες και ικανοποιητικές νίκες της σειράς και η αναβάθμιση των Straw Hats στον κόσμο των πειρατών.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1