Animation News

Νέες κυκλοφορίες σε μικρή και μεγάλη οθόνη

Ας ξεκινήσουμε από τα νέα της Sony Pictures Animation. Η άτιτλη ταινία του Spider-Man εν τέλει θα έχει πρωταγωνιστή τον Miles Morales και θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Επίσης, φέτος θα κάνει αυτό που είχε κάνει η Dreamworks το 2014: θα κυκλοφορήσει τρεις ταινίες, ενώ οι συντελεστές του sequel του CROOKS που ακυρώθηκε θα κάνουν ένα animated musical, ονόματι VIVO, για το Δεκέμβριο του 2020.

Το Μάρτιο θα ξεκινήσει η 2D animated σειρά TANGLED: BEFORE EVER AFTER, των Chris Sonnenburg (GRAVITY FALLS) και Shane Prigmore, που θα εξιστορεί τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών του TANGLED, ανάμεσα στην ταινία και τον μικρού μήκους επίλογο TANGLED: EVER AFTER. Απολαύστε το trailer!

Επιπρόσθετα, βγήκαν δύο πολύ σύντομα teasers, για τη νέα σειρά SPIDER-MAN, καθώς τελείωσε μετά από πέντε πολύ δυνατές σεζόν το ULTIMATE SPIDER-MAN, και το BIG HERO 6 THE SERIES. Αμφότερα θα προβληθούν εντός του έτους, καλοκαίρι και φθινόπωρο αντίστοιχα, στο Disney XD.

Σε μία εβδομάδα, θα είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας Amazon Prime, το RONJA, THE ROBBER’S DAUGHTER. Πρόκειται για διασκευή του κλασικού βιβλίου PIPPI LONGSTOCKING ή ελληνιστί ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ, της Astrid Lindgren, σε παραγωγή Polygon Pictures, υπό την επίβλεψη του Goro Miyazaki. Είναι CGI-based και διαρκεί 26 επεισόδια, ενώ μπορείτε να δείτε το trailer εδώ.

Τέλος, το βραβευμένο στο περσινό Annecy (και όχι μόνο) MA VIE DE COURGETTE θα κυκλοφορήσει με αγγλικό dub από την GKIDS Films, κάνοντας πρεμιέρα στο Sundance Film Festival και βγαίνοντας στις αίθουσες τέλη Φεβρουαρίου, ως MY LIFE AS A ZUCCHINI. Δείτε το trailer για να πάρετε μία ιδέα από την αγγλόφωνη version.