Injustice: Ground Zero Chapter 15

Ένα διασκεδαστικό, αναλώσιμο chapter
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Injustice: Ground Zero #15

WritersBrian Buccellato, Christopher SebelaArtistsAndy Owens, Derlis SantacruzPublisherDC Comics

Το INJUSTICE: GODS AMONG US είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους fans της DC. Είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ καλό παιχνίδι και αυτό οφείλεται, εκτός από το υπέροχο gameplay, και στην ιστορία. Ήταν φυσικό, λοιπόν, να βγει σειρά comics, η οποία εξερευνεί περισσότερο αυτό το σκοτεινό εναλλακτικό σύμπαν της DC. Τώρα που βγαίνει και το νέο παιχνίδι, νομίζω ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για την πιο πρόσφατη προσθήκη στο INJUSTICE, το 15o chapter του ψηφιακού INJUSTICE: GROUND ZERO.

Tο INJUSTICE: GROUND ZERO Chapter 15 δεν είναι κακό, αλλά ούτε είναι κάτι το φανταστικό, και έχει φτάσει σε σημείο να επαναλαμβάνει την ίδια φόρμουλα με τα προηγούμενα κεφάλαια. Καταλαβαίνω πως αυτό το μοτίβο είναι δημοφιλές και διασκεδαστικό, αλλά δεν προσφέρει κάτι καινούργιο στην ιστορία ούτε και στους χαρακτήρες. Το τεύχος έχει μερικές ωραίες σκηνές δράσης στο Stryker’s Island και οι αναφορές στο INJUSTICE: GODS AMONG US – YEAR FOUR με τα στοιχεία της μαγείας και το Tower of Fate αποτελούν καλό fan service. Βέβαια, το μεγαλύτερο ελάττωμα της σειράς είναι το ότι ακόμα ασχολείται με τον Joker και τη Harley Quinn, πράγμα το οποίο έχει καταλήξει βαρετό, επαναλαμβανόμενο και ενοχλητικό μέχρι ενός σημείου. Καταλαβαίνω πως το δίδυμο αυτό είναι ουσιαστικά οι πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τους χειρίζονται καταλήγει να τους κάνουν να φαίνονται pretentious. Μερικές φορές, νιώθω πως βγήκαν κατευθείαν από το SUICIDE SQUAD. Παρ’ όλα αυτά, προτείνω αυτή την σειρά, αλλά καλύτερα να περιμένετε μέχρι να βγει η… χειροπιαστή εκδοχή.