Trinity #5

I have a dream
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Trinity #5

Writer/ArtistFrancis ManapulPublisherDC Comics

Το πέμπτο μέρος του storyline “Better Together”, μας φέρνει μια ανάσα πριν το φινάλε και οι ήρωές μας ακόμη δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τα όνειρα. Το τέλος του προηγούμενου τεύχους, έφερε τους Superman, Batman και Wonder Woman, αντιμέτωπους με τον Mongul. Φυσικά, κάθε DC fan που σέβεται τον εαυτό του, όταν ακούει τις λέξεις “όνειρα” και “Mongul”, ένα πράγμα σκέφτεται. Tο “For the Man Who Has Everything”.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, πηγή του κακού είναι το παραισθησιογόνο φυτό Black Mercy. Και αφού εμπλέκεται το φυτικό βασίλειο, λογικό είναι να κάνει την εμφάνισή της και η Poison Ivy. Ποιός θα είναι, όμως, ο ρόλος της στην όλη ιστορία;

Ο Francis Manapul, επανέρχεται στα καθήκοντά τους και ως σχεδιαστής, και πραγματικά, το χαρακτηριστικό του σχέδιο, σε συνδυασμό με τα παστέλ χρώματα που χρησιμοποιεί, είναι ό,τι πρέπει για μια ιστορία που μπλέκει τα όνειρα με την πραγματικότητα. Το πρώτο arc του τίτλου των τριών δημοφιλέστατων ηρώων, φτάνει προς το τέλος του και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη.