Meanwhile #5

Αξίζει την προσοχή σας!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Meanwhile #5

WriterDavid HineArtistMark StaffordWriter/ArtistsYuko Rabbit, Laura Trinder, Matthew Dooley, Sarah Gordon, Alan Dunne, Gregory Mackay, Kathryn Briggs, Nick Burton, Konstantin Komardin, Gary Spencer MillidgePublisherSoaring Penguin Press

Η ανθολογία MEANWHILE επιστρέφει, με το πέμπτο τεύχος να είναι ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο από αυτά που προηγήθηκαν!

Όπως και στα υπόλοιπα MEANWHILE, το πέμπτο τεύχος της σειράς απαρτίζεται από ορισμένες αυτόνομες ιστορίες, αλλά και κάποιες άλλες που συνεχίζονται από τεύχος σε τεύχος. Η ανθολογία αποτελείται κυρίως από slice of life comics, τα οποία θίγουν ζητήματα όπως η φιλία, ο έρωτας (απαγορευμένος έρωτας, σε μερικές περιπτώσεις), η μοναξιά και η επιτυχία.

Από πλευράς σεναρίων και πλοκής, είναι μια άρτια δουλειά, καθώς καμία ιστορία δεν υστερεί σημαντικά – αν και υπάρχουν ορισμένες, όπως το “The Queen Rat” και το “Mechanics Of Joy”, οι οποίες σαφώς υπερτερούν. Όσον αφορά στο σχέδιο, τις περισσότερες φορές είναι αρκετά απλοϊκό, αλλά, σε κάθε περίπτωση, συνοδεύει όμορφα την ιστορία.

Πώς θα χαρακτήριζα, λοιπόν, το MEANWHILE #5; Όμορφο, έξυπνο, σαρκαστικό, εύστοχο, σκοτεινό και, σίγουρα, ένα comic που αξίζει το χρόνο σας.