Top 10 Villain Vs Villain Battles

Μερικές μάχες δεν χρειάζονται υπερήρωες για να είναι επικές!
1

Bullseye vs. Elektra (Daredevil #181)

1982Writer/ArtistFrank MillerMarvel Comics

Κλείνουμε τη λίστα μας με Marvel. Με την παλιά, καλή Marvel, όπως θα λέγανε κάποιοι. Η μάχη της Elektra με τον Bullseye ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό, όταν αποφάσισα να δημιουργήσω την καταμέτρηση που διαβάζετε τώρα.

Από την αρχή της καριέρας του, ο Bullseye είχε εμμονή με τον Daredevil, ο οποίος είχε καταφέρει να τον κερδίσει σε μάχη, κηλιδώνοντας την καλή του φήμη. Και η Elektra είχε εμμονή με τον Daredevil, αλλά σε πιο… ερωτικό επίπεδο. Ήταν λογικό, λοιπόν, ο Bullseye να εξοργιστεί όταν έμαθε ότι η πρώην ερωμένη του ορκισμένου του εχθρού, τον είχε αντικαταστήσει ως η βασική εκτελεστής του Kingpin, ενώ ο ίδιος ήταν στην φυλακή. Θέλοντας να διεκδικήσει τη θέση του, ο Bullseye προκάλεσε την Elektra σε μονομαχία. Αν και οι δυο τους αποδείχθηκαν σχεδόν ισοδύναμοι, νικητής αναδείχθηκε ο Bullseye, ο οποίος σκότωσε την Elektra με το ίδιο της το όπλο.

Η Elektra, με όση δύναμη της είχε απομείνει, σύρθηκε ως το διαμέρισμα του Daredevil και ξεψύχησε στην αγκαλιά του. Για άλλη μια φορά, ο Bullseye είχε καταφέρει να προκαλέσει αγιάτρευτο πόνο στην καρδιά του εχθρού του… Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς μέλι-γάλα ούτε για τον ίδιο τον Bullseye, καθώς, στην επόμενη μάχη του με τον προστάτη του Hell’s Kitchen, έπεσε από μεγάλο ύψος στο έδαφος, χάνοντας την ικανότητα του να περπατάει. (Αφήστε που, τελικά, δεν πήρε ούτε την θέση του πίσω.)

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1