Top 10 Villain Vs Villain Battles

Μερικές μάχες δεν χρειάζονται υπερήρωες για να είναι επικές!
9

Doctor Doom vs. The Sinister Six (Doctor Doom And The Masters Of Evil #1)

2009WriterPaul TobinArtistsPatrick Scherberger, Jacopo CamagniMarvel Comics

Κάποιοι εγκληματίες θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, άλλοι επιθυμούν να πιάσουν την καλή με μερικές ληστείες μόνο. Αυτή είναι και η κυριότερη διαφορά του Dr. Doom και των Sinister Six – ή τουλάχιστον όπως παρουσιάζονται σε αυτό το comic.

Ο Dr. Doom αποφασίζει να επιστρατεύσει τους διαβόητους εχθρούς του Spider-Man, για μια ληστεία στην εταιρία του Tony Stark. Ενώ, όμως, θα μπορούσε να τους προσεγγίσει με ένα απλό τηλεφώνημα, ο Doom επιλέγει να κάνει την εμφάνισή του σπάζοντας έναν τοίχο και μπαίνοντας αιφνιδιαστικά στο δωμάτιο. Όπως είναι λογικό, οι Six, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιου είδους επίθεση, αποφασίζουν να προστατέψουν το λημέρι τους, ορμώντας στον Doom. Η μάχη είναι τελείως μονόπλευρη, με τον καλό μας Βίκτωρα να έχει έρθει προετοιμασμένος και να εξουδετερώνει με μεγάλη ευκολία τους καημένους τους Sinister Six.

Ο πιο έξυπνος της υπόθεσης είναι ο Mysterio, ο οποίος, βλέποντας την ανωτερότητα του ηγέτη της Latveria, αποφασίζει να μην συμμετέχει στην επίθεση, διασώζοντας τους φρονιμίτες του.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1