Έρχεται Το Lazarus Contract

Το Μάιο ο Deathstroke συναντά τους Titans

Η DC ανακοίνωσε το επόμενο crossover τίτλων, που θα ξεπηδήσει από τα γεγονότα του REBIRTH, το οποίο θα ονομάζεται THE LAZARUS CONTRACT. Σε αυτό θα συναντηθούν, επιτέλους, οι τίτλοι του DEATHSTROKE με αυτούς του TEEN TITANS και του TITANS.

Με τίτλο που παραπέμπει κατευθείαν στο JUDAS CONTRACT, του οποίου το animation θα δούμε σύντομα, το crossover θα ασχοληθεί με την σχέση του Deathstroke με τους λοιπούς Titans και το κοινό τους παρελθόν. Ο Slade Wilson αναμένεται να προσπαθήσει να αναστήσει τον γιο του, Grant, κάτι που θα τον οδηγήσει στο κυνήγι του Wally West.

Την ιστορία θα γράψουν οι Dan Abnett, Benjamin Percy και Christopher Priest, ενώ το σχέδιο έχουν αναλάβει οι Brett Booth, Khoi Pham, Carlo Pagulayan και Paul Pelletier.

Το crossover θα αρχίσει να κυκλοφορεί τον Μάιο.

  • Skorost

    Fates aid Deathstroke in killing Kanye West and not Wally West. DC had its free trial time past overdue to drop the namefellow situation but insists on having a doppelganger kid flash. Such a shame to spit on healthy comic diversity. There are many beautiful black names out there pick one for Wally’s cousin and wash away the new 52 disaster of race retconning.