Top 10 Superhero Couples

Έρως ανίκατε μάχαν - A Valentine's Day special
1

Clark Kent & Lois Lane

DC Comics

Τρεις θέσεις στο βάθρο. Τρία ζευγάρια από τα οποία δυσκολεύτηκα να αποφασίσω σε ποιο άξιζε το χρυσό μετάλλιο, και την ανακύρηξη ως το πιο σημαντικό ζευγάρι στην ιστορία των υπερηρωικών comics. Όμως, μπορεί ο νέος να είναι ωραίος, αλλά η πρώτη αγάπη στην καρδιά μας είναι παντοτινή. Ο Superman ήταν ο πρώτος υπερήρωας, και ως τέτοιος ήταν ο πρώτος σε όλα. Ο πρώτος που δημιούργησε τον μύθο, ο πρώτος ο οποίος έθεσε τα standards τα οποία ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι.

Κάθε υπερήρωας έχει στο DNA του τον Superman. Και κάθε σχέση βασίζεται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στη σχέση Superman-Lois. Μπορεί να μην άρχισε ιδανικά, μπορεί ο Superman να την βασάνιζε με ψυχολογικούς εκβιασμούς και μπορεί να ήταν η γυναίκα που έπρεπε συνεχώς ο Superman να σώζει από τις επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά είναι αυτοί που δημιούργησαν το καλούπι των υπερηρωικών σχέσεων πάνω στο οποίο όλοι οι υπόλοιποι βάσισαν τις δικές τους δημιουργίες και σχέσεις.

Ακόμη και τηλεοπτική σειρά με τα μικρά τους ονόματα είχαν! Ένα κατόρθωμα που κανένα άλλο ζευγάρι σε αυτήν τη λίστα δεν έχει να επιδείξει, και αμφιβάλλω πολύ αν θα το κάνει στο μέλλον.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1