Top 10 Superhero Couples

Έρως ανίκατε μάχαν - A Valentine's Day special
8

Gambit & Rogue

Marvel Comics

Αυτό στο οποίο διαφέρει αυτό το ζευγάρι σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα της λίστας, είναι η ταχύτητα με την οποία έπαιξε κόμβικο ρόλο και επέδρασε στη βιομηχανία. Εμφανίστηκαν σε εντελώς διαφορετικά τεύχη και διαφορετικές περιόδους, με την πρώτη τους συνάντηση να μην έχει κάποια επίδραση στη σχέση τους. Δεν δημιουργήθηκαν ούτε με σκοπό να είναι ο ένας το “καρμικό μισό” του άλλου, ούτε και είναι χαρακτήρες που άλλαξε ο ένας την ζωή του άλλου με την εμφάνιση τους.

Όμως, με την κοινή εμφάνιση τους στο X-MEN: THE ANIMATED SERIES, και το στοιχείο σαπουνόπερας που προσέθεσαν τόσο στην τηλεοπτική σειρά όσο και στα αντίστοιχα comics, έγιναν γρήγορα το αγαπημένη ζευγάρι των απανταχού fans, που αναρωτιόνταν αν θα καταλήξουν μαζί ή όχι. Για τον Gambit, το πρόβλημα που τον εμπόδιζε ήταν το ένοχο παρελθόν του. Για την Rogue, η αδυναμία της να έρθει σε σωματική επαφή με άνθρωπο, λόγω των ικανοτήτων της.

Ήταν η Rachel και ο Ross των comics της δεκαετίας του ’90, και ύστερα από αυτούς πολλοί άλλοι τους αντέγραψαν. Και σήμερα, σε όποιο comic και αν εμφανίζεται ο ένας εκ των δύο, πάντα θα κάνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, και το έτερο μισό την εμφάνισή του, με την απορία όμως να παραμένει…

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1