Top 10 Superhero Couples

Έρως ανίκατε μάχαν - A Valentine's Day special
7

Steve Trevor & Wonder Woman

DC Comics

Η Wonder Woman είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική ηρωίδα της 9ης Τέχνης. Η δυναμική της είναι τέτοια, που, το 2016, έγινε και πρέσβης του ΟΗΕ. Την golden age των comics, ανδροκρατούμενο σπορ τότε, σχεδόν κάθε υπερήρωας είχε την δική του “δεσποσύνη σε κίνδυνο”, να προστατεύει από τους εγκληματίες. Αντίστοιχα, στις περιπέτειες της Wonder Woman, το ρόλο της… δεσποσύνης τον είχε ο Steve Trevor.

Οι δύο χαρακτήρες πρωτοεμφανίστηκαν στο ίδιο τεύχος και καθ’ όλα τα χρόνια οι βίοι τους ήταν παράλληλοι. Επιβίωσαν από αρκετά reboot της εταιρείας, και παρότι σε κάθε retelling της ιστορίας τους, κάθε συγγραφέας είχε διαφορετικό πλάνο για το ζεύγος, τα πιο πρόσφατα τεύχη κατέληξαν να τους συνδέουν και πάλι, με το WONDER WOMAN #9 να αποτυπώνει μια από τις πιο όμορφες ρομαντικές σκηνές που έχω δει πρόσφατα στα comics.

Τα διάφορα animation, όλα αυτά τα χρόνια, δεν στάθηκαν γενναιόδωρα με το ζευγάρι, αλλά η ταινία που θα βγεί στη μεγάλη οθόνη τους ερχόμενους μήνες, θέτει τον Steve Trevor ξανά στη θέση του κλειδοκράτορα της καρδιά της Αμαζόνας.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1