Top 10 Superhero Couples

Έρως ανίκατε μάχαν - A Valentine's Day special
6

Emma Frost & Scott Summers

Marvel Comics

Το 2004, όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος είχε χωριστεί σε υπερασπιστές της Angelina και σε υπερασπιστές της Aniston, οι x-fans είχαμε το δικό μας ερωτικό τρίγωνο να μας διχάζει. Emma Frost ή Jean Grey; Δεκατρία χρόνια μετά, το ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί και όσο ιδανικό και καρμικό να είναι το ζευγάρι της Jean και του Cyclops, δεν μπορεί να υπερπηδήσει το γεγονός ότι η Emma Frost είναι πλέον η γυναίκα που ταιριάζει περισσότερο στο Cyclops.

Η Emma και ο Scott ξεκίνησαν τις τηλεπαθητικές τους συνευρέσεις, αφότου η Emma έγινε και πλήρως μέλος των X-Men, στις αρχές του run του Morrison στο NEW X-MEN. Η σχέση τους έπαψε να είναι πλατωνική, αμέσως μετά το θάνατο της Jean, και το σημείο αυτό αποτέλεσε καθοριστική καμπή, τόσο για τους δύο χαρακτήρες όσο και για το franchise των X-Men.

O Scott έπαψε να είναι το στρατιωτάκι που έπρεπε να φέρει εις πέρας το όραμα του Professor X για συνύπαρξη, ενηλικιώθηκε με αυτή τη σχέση και μετατράπηκε σε έναν ιδεολόγο αρχηγό, που θα πρέπει να κάνει τα πάντα σε για να σώσει τους μεταλλαγμένους.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1