Top 10 Superhero Couples

Έρως ανίκατε μάχαν - A Valentine's Day special
2

Reed Richards & Sue Storm

Marvel Comics

Ο Mr Fantastic και η Invisible Woman, είναι το ζευγάρι που θα φτάσουν στην πηγή αλλά δεν θα πιουν νερό, καθώς μένουν στη δεύτερη θέση. Έχοντας κάνει μαζί την πρώτη τους εμφάνιση, το ζευγάρι αποτελούσε τους σημαιοφόρους της νέας εποχής που έμπαινε η Marvel.

Στις πρώτες τους απεικονίσεις, η Sue (παρά το γεγονός ότι ήταν η ισχυρότερη χαρακτήρας) έπεφτε θύμας απαγωγής των εγκληματιών και χρειαζόταν την βοήθεια των αντρών της ομάδας για να δραπετεύσει. Στα επόμενα βήματα, όμως, οι συγγραφείς απεικόνισαν πιο σωστά τους χαρακτήρες και τη σχέση τους, με τους δύο ήρωες να παντρεύονται σχετικά γρήγορα και να αποκτούν και δύο παιδιά. Μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που οι υπερήρωες καταφέρνουν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Δυστυχώς, οι Fantastic Four είναι τα θύματα του ψυχρού κινηματογραφικού πολέμου, που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Fox και της Marvel, με την ταινία να καταβυθίζεται στο πάτο των προτιμήσεων των κριτικών και του κοινού, ενώ η εταιρεία έχει ακυρώσει την κυκλοφορία κάθε FANTASTIC FOUR τίτλου. H υπερομάδα πλέον απέχει από όλα τα marketing poster της εταιρείας, με το κεντρικό ζευγάρι των Reed Richards και Sue Storm να βρίσκεται στη limbo και μακριά από εμφανίσεις στα διάφορα comics. Τουλάχιστον, είμαστε σίγουροι πως είναι μαζί!

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1