Paper Girls #11

Η περιπέτεια στον χρόνο (ή στο παρόν;) συνεχίζεται!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Paper Girls #11

WriterBrian K. VaughanArtistCliff ChiangPublisherImage Comics

Αφήσαμε την κοριτσοπαρέα σε ένα άγνωστο μέρος, αλλά επιτέλους η ομάδα είναι όλη μαζί. Στόχος τους, να επιβιώσουν και να γυρίσουν πίσω στο χρόνο, στη γειτονιά τους μοιράζοντας εφημερίδες.

Σε αυτό το τεύχος, βλέπουμε λίγο πιο κοντά την KJ, που για τον χαρακτήρα και το παρελθόν της δεν είχαμε πολλές πληροφορίες, και μέσα από έναν εφιάλτη της, ξυπνάμε γύρω από μία ζεστή φωτιά με μόνο τρία κορίτσια. Καθώς η Mac ήθελε να μείνει λίγο μόνη της. Όπως καταλαβαίνετε, κάτι κακό θα συμβεί.

Το κακό είναι πως επιτέλους βρίσκουν κάποιο άλλο έμβιο ον σε αυτόν τον τόπο. Μία ιθαγενή μητέρα, που τυχαίνει να έχει την ίδια ηλικία με τα κορίτσια. Κάτι που τις παραξενεύει. Επίσης, εμφανίζεται κάτι που μοιάζει με μυρμηγκοφάγο, μόνο που είναι σε μέγεθος δεινόσαυρου.

Προσπαθώντας να ανακαλύψουν αν βρίσκονται σε κάποια προϊστορική περίοδο, ή πολύ μπροστά στο μέλλον, τους έρχεται ουρανοκατέβατη βοήθεια. Τώρα αν είναι πραγματικά βοήθεια, δεν το ξέρουμε, μια και τα κορίτσια μας σπάνια βρίσκουν συμμάχους στην ιστορία τους.

Και η περιπέτεια στο χρόνο (ή στο παρόν;) συνεχίζεται!