Rockstars #1

Προτιμώ να ακούσω Led Zeppelin!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rockstars #1

WriterJoe HarrisArtistMegan HutchisonPublisherImage Comics

Μου αρέσει η rock. Μου αρέσει και το παλιό, κλασικό rock και όταν με ρωτούν πιο είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, η απάντηση είναι οι Led Zeppelin. Οπότε, ήταν λογικό να τσεκάρω το ROCKSTARS.

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι αν δεν ήταν η αγάπη μου για το Comicdom.gr και η αφοσίωσή μου σε αυτό, θα είχα κλείσει το ROCKSTARS στις πρώτες σελίδες. Ο βασικός λόγος για αυτό, είναι ο γελοίος έως και ενοχλητικός τρόπος που ο συγγραφέας αποφασίζει να μας αποκαλύψει τα ΠΑΝΤΑ. Λίγο ακόμη και θα αναρωτιόμουν “το ξέρει ότι πρέπει να βγουν και άλλα τεύχη, έτσι;”. Μας λέει για τους αστικούς θρύλους γύρω από το Rock & Roll, για τις υπερφυσικές δυνάμεις του ήρωα και για την υπόθεση που ερευνά ο πρωταγωνιστής και η οποία είναι από τα 70s. Με εκνευρίζει αυτός ο τρόπος, με κουράζει και μου μπαίνουν υποψίες ότι ο συγγραφέας με θεωρεί ηλίθια.

Η υπόθεση αφορά την εξαφάνιση διάφορων groupies του συγκροτήματος Blue Rider, που μοιάζει ύποπτα με τους Led Zeppelin. Ο Jackie, με όπλο του μια τράπουλα ταρώ και την έκτη του αίσθηση, προσπαθεί να διαλευκάνει τι συμβαίνει. Στο δρόμο του, θα βρεθεί μια δαιμόνια δημοσιογράφος.

Το σχέδιο δεν είναι κακό, αλλά δεν φτάνει για να με κρατήσει στη σειρά. Μπορεί ο Άκης να έβαλε το εξώφυλλο στα αγαπημένα του, αλλά εγώ δεν ξετρελάθηκα. Αντίθετα, το χρώμα από την Kelly Fitzpatrick μου άρεσε.

Γενικά, έκανα τον κόπο να διαβάσω και το #2 αλλά μην περιμένετε να μάθετε κάτι παραπάνω από εμένα. Προτιμώ να ακούσω Led Zeppelin.