Legion S01E02

Chapter 2
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legion

Season/EpisodeS01E02 WriterNoah Hawley DirectorMichael Uppendahl CastDan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Jean Smart, Amber Midthunder, Jeremie Harris, Katie Aselton NetworkFX

Το πρώτο επεισόδιο του LEGION με καθήλωσε σχεδόν με κάθε τρόπο. Οπότε, φυσιολογικά, ανυπομονούσα να δω πώς θα συνεχιζόταν αυτή η πολλά υποσχόμενη σειρά.

Αυτό που μου αρέσει πολύ με το δεύτερο επεισόδιο είναι πως ενώ θα μπορούσε να γίνει μία απλή superhero σειρά, σαν όλες τις άλλες, συνεχίζει το ψυχεδελικό και παράξενο storytelling μέσω flashbacks. Θα μπορούσε άνετα να έπεφτε θύμα των υπερηρωικών κλισέ, αλλά εξακολουθεί και εκπλήσει τον θεατή με πολύ όμορφα visuals, πολύ καλές ερμηνείες, καλή σκηνοθεσία και, φυσικά, top-notch σενάριο (Noah Hawley είναι αυτός).

Επίσης, το συγκεκριμένο επεισόδιο παρέχει και λίγο fan service στους fans των X-Men, πετώντας διάφορα hints για τον πατέρα του Legion. (Spoiler Alert: Ναι, βλέπουμε για πολύ λίγο τον Charles Xavier) Όπως και στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Dan Stevens και η Rachel Keller δίνουν ρέστα ως David Haller και Syd και το υπόλοιπο καστ κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω, παρά ότι πρέπει να δείτε το LEGION, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Ανεβάζει τις προσδοκίες μου και ανυπομονώ πολύ να δω προς τα πού οδεύει η πλοκή.