My Hero Academia Vol. 7

Μεταβατικός τόμος, αλλά με ωραία πλοκή και αποκαλύψεις!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

My Hero Academia Vol. 7

Writer/ArtistKohei HorikoshiPublisherViz Media

Η μάχη με τον Hero Killer Stain, που είχε αρχίσει από το προηγούμενο volume, τελειώνει βάζοντας σε σκέψη τους τρεις εμπλεκόμενους μαθητές, όσον αφορά τους στόχους τους και το πώς θα τους πετύχουν εν τέλει. Επιπλέον, ο All Might αποκαλύπτει στον Midoriya την προέλευση του “One for all” quirk, δείχνοντας την σκοτεινή πλευρά αυτής της δύναμης, αλλά και τον απώτερο σκοπό όλων των κατόχων της. Παράλληλα, αρχίζουν οι τελικές εξετάσεις του σχολικού έτους, με τους μαθητές ανά δυάδες να έρχονται αντιμέτωποι με τους καθηγητές, με την μια ομάδα να αποτελείται από τους ορκισμένους αντίπαλους Bakugou και Midoriya!

Το σημαντικότερο κομμάτι του volume είναι η αποκάλυψη του All Might στον Midoriya, καθώς μαθαίνοντας την ιστορία του “One for all” καταλαβαίνουμε ότι η κοινότητα των ηρώων είναι πολύ πιο σκοτεινή από ότι νομίζαμε. Επίσης, το γεγονός ότι ο All Might φοβάται να αποκαλύψει περισσότερα, δείχνει πως όσα μάθαμε αποτελούν ένα μικρό και όχι τόσο σπουδαίο κομμάτι της ιστορίας, προετοιμάζοντάς μας για σπουδαία συνέχεια. Το σχέδιο του Horikoshi βελτιώνεται αισθητά, κυρίως στην απεικόνιση των χαρακτήρων. Τέλος, το γεγονός ότι ο Bakugou και ο Midoriya πρέπει να συνεργαστούν, ώστε να νικήσουν τον All Might, κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα.

Μεταβατικό volume για το επόμενο arc, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν είχε σημαντικά στοιχεία και ωραία πλοκή. Ειδικά η αποκάλυψη του All Might, ανατρέπει την όλη εικόνα μας για το ηρωικό χώρο!