The Backstagers #6

Μήπως έρχεται το τέλος της παρέας των Backstagers;!;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Backstagers #6

WriterJames Tynion IVArtistRian SyghPublisherBoom! Studios

Οι Backstagers επιστρέφουν και αυτή τη φορά το κλίμα παίρνει μία αρκετά τρομακτική τροπή. Αυτή η γλυκύτατη περιπέτεια μας δείχνει το σκοτεινό της πρόσωπο, το οποίο θα μπορούσε άνετα να φέρει ανατριχίλες.

Η παρέα μας, μαζί με τις καινούριες τους φίλες, έχουν αποκλειστεί στα παρασκήνια και έχουν παγιδευτεί στον μαγικό τους κόσμο. Όλα αυτά, υπό την κυριαρχία του Polaroid – του καθόλου φιλικού φαντάσματος. Όλοι έχουν μετατραπεί στα χαρακτηριστικά τους εργαλεία και ασχολίες, ενώ ο μόνος που δεν χάνει την ανθρώπινη μορφή του, είναι ο Jory (και ο Shasha, το pet του Polaroid). Και δεν έχει αλλάξει, γιατί θέλει να τον χρησιμοποιήσει ο κακός μας για να βγει στον έξω κόσμο. Με πολύ θάρρος, αντιμετωπίζει το φάντασμα και, προς το παρόν, σώζει όλη την κομπανία!

Σε αυτή την τρομαχτική αντίθεση με τα ζωηρά χρώματα, οι ήρωές μας επιστρέφουν σώοι και αβλαβείς, βρίσκοντας, όμως, σοκαριστικές αλλαγές. Μήπως έρχεται το τέλος των Backstagers;!;