Animation News

Tα animation news της εβδομάδας που πέρασε

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε αρκετές εξελίξεις από animation μεριά, οπότε ας πάμε να δούμε τι καλό μέλλει γενέσθαι.

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του reboot των DUCKTALES, από το δημιουργικό team των MICKEY MOUSE shorts. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Disney XD στα μέσα του έτους και έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Το TMNT θα κάνει και αυτό reboot, και μάλιστα σε 2D, με character designer τον Andy Suriano (SAMURAI JACK) και τιτλοφορούμενο RISE OF THE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES. Αυτό το μήνα ξεκινάει η πέμπτη και τελική σεζόντης CG animated σειράς και η νέα σειρά θα ξεκινήσει μες στο φθινόπωρο.

Θυμάστε που είχε αποσυρθεί ο Hayao Miyazaki; Πλέον και επίσημα, επανήλθε στην ενεργό δράση και ήδη ξεκίνησε την παραγωγή νέας ταινίας!

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της μεταφοράς του manga BLAME! από το Netflix. Απολαύστε το, μέχρι να βγει στην πλατφόρμα η σειρά, στις 20 Μαΐου.

H Marvel ανακοίνωσε νέα σειρά manga και anime, με την ονομασία MARVEL FUTURE AVENGERS. Πρωταγωνιστής θα είναι ένα αγοράκι, ο Makoto, ο οποίος απέκτησε υπερδυνάμεις μετά από ένα πείραμα ενός διαβολικού επιστήμονα. Έτσι, θα μπει στην εκπαιδευόμενη ομάδα των Future Avengers, όπου τους εκπαιδεύουν ο Cap, o Iron Man, o Thor, o Hulk και η Wasp, ενώ θα ξεκινήσουν να συνοδεύουν την ομάδα σε επικίνδυνες αποστολές. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται το καλοκαίρι, ενώ το manga adaptation, δια χειρός Teruaki Mizuno (KYORYU TAISEN DINOBOUT, METALLICA METALLUCA), τον Απρίλιο, στο BESSATSU COROCORO COMICS SPECIAL της Shogakukan. Δείτε το poster.

Ανανεώθηκε για 4η σεζόν η επιτυχημένη σειρά STAR WARS REBELS του Disney XD. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τον Απρίλη, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration.

Τέλος, for the record, όσον αφορά στα animation στα φετινά Όσκαρ, ακόμα μία χρονιά πήρε τυπικά το βραβείο η Disney/Pixar με τα ZOOTOPIA και PIPER, στις αντίστοιχες δύο κατηγορίες.