Πρώτο Τeaser του Deadpool 2

Ο Deadpool επιστρέφει και φέρνει και παρέα!

Πολλοί θεατές που πήγαν να δουν το LOGAN βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα, καθώς η 20th Century Fox έδωσε στην κυκλοφορία ένα teaser της επόμενης ταινίας DEADPOOL.

Για την ακρίβεια, ο όρος teaser είναι μάλλον υπερβολικός, καθώς περισσότερο πρόκειται για ένα σκετσάκι με πρωταγωνιστή τον Deadpool, ενώ περιλαμβάνει κι ένα cameo έκπληξη. Σε αυτό παρακολουθούμε τον Ryan Reynolds να προσπαθεί να μιμηθεί τον Clark Kent, αλλάζοντας στολή μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, ενώ παράλληλα ακούγεται το theme song του Superman.

Τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια, βέβαια, αφορούν τα διάφορα eastern eggs που παρουσιάζονται σε αυτό καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, η φράση “Nathan Summers coming soon” είναι γραμμένη στον τηλεφωνικό θάλαμο, ενώ παράλληλα η λέξη Hope εμφανίζεται δύο φορές μέσα στο teaser. Συμπερασματικά, αν και είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, δεν αποκλείεται μαζί με τον Cable στο επόμενο DEADPOOL να εμφανιστεί και η Hope Summers.

Εξάλλου, αν κρίνουμε από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το κινηματογραφικό franchise των X-Men, μια μεσσίας θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη.