Live-Action News

Trailers με full woman power και εξελίξεις!

Δύο νέα trailers και αρκετές εξελίξεις στο live-action τοπίο των μεταφορών. Για πάμε ένα recap.

Κυκλοφόρησε, μετά από ένα poster και δύο teasers, το δεύτερο trailer της WONDER WOMAN και ασχολείται κυρίως με το origin της. Απολαύστε το!

Σύμφωνα με το variety.com, το cast της τηλεοπτικής μεταφοράς του SCALPED έχει ως εξής: ο Gil Birmingham θα υποδυθεί τον Chief Lincoln Red Crow, ο Alex Meraz τον Dashiell “Dash” Bad Horse, η Lily Gladstone την Carol Red Crow, η Irene Bedard την Gina Bad Horse και ο Chaske Spencer τον σερίφη Falls Down.

Το CW ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό RIVERDALE ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Άγνωστο παραμένει το πώς θα επηρεαστεί η σειρά, δηλαδή εάν θα αποκτήσει περισσότερα επεισόδια η πρώτη σεζόν ή απλά θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της mid-season με τη δεύτερη.

H Valiant Entertainment ανακοίνωσε στο panel της στο Emerald City Comic Con πως ο σκηνοθέτης της κινηματογραφικής μεταφοράς του BLOODSHOT, σε συνεργασία με τη Sony, θα είναι ο Dave Wilson, με εμπειρία κυρίως στη βιομηχανία των games. Η ταινία είναι σε σενάριο Eric Heisserer, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το σενάριο της μεταφοράς του HARBINGER.

Το AMC ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν του PREACHER θα ξεκινήσει στις 19 Ιουνίου. Θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα έχει προσθήκες νέων χαρακτήρων υποδυόμενων από τους Noah Taylor (GAME OF THRONES), Pip Torrens (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS), Julie Ann Emery (FARGO), Malcolm Barrett, Ronald Guttman (HOMELAND) και Justin Prentice.

Κυκλοφόρησε το “red band” και απίστευτα badass trailer του ATOMIC BLONDE, μεταφοράς του graphic novel της Oni Press THE COLDEST CITY, με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron! Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου.

Ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε via twitter πως η Zazie Beetz θα υποδυθεί τη Domino στο sequel του DEADPOOL, το οποίο πρόσφατα απέκτησε ήδη sketchy teaser. Αυτό στρώνει σιγά-σιγά το δρόμο και προς την ταινία X-FORCE, καθώς η Domino είναι βασικό μέλος της ομάδας, σε σχετικά πρόσφατο reincarnation της.

Η νέα, μέχρι πρότινος άτιτλη, τηλεοπτική σειρά της Fox με X-Men πλέον έχει όνομα: GIFTED. Η ανακοίνωση προήλθε δια μέσω twitter, από την executive producer Lauren Shuler Donner. Επίσης, προστέθηκε στο πολυπληθές cast ο Joseph Morgan (THE VAMPIRE DIARIES, THE ORIGINALS).

Το τελευταίο τεύχος του ENTERTAINMENT WEEKLY έχει αφιέρωμα στο THOR: RAGNAROK, με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο φαίνεται και από το εξώφυλλο, όπου βλέπουμε το νέο look του Thor, με κοντό μαλλί και δύο σπαθάρες, την Cate Blanchett ως Hela, καθώς και την Tessa Thompson ως Valkyrie. Εντός, μας αποκαλύπτεται η υπόθεση, η οποία λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του AVENGERS: AGE OF ULTRON.

Τέλος, ο Ryan Gosling ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην παραγωγή κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργηματικού graphic novel THE UNDERWATER WELDER, των Top Shelf και IDW. Πρόκειται για ένα comic δια χειρός Jeff Lemire, το οποίο έχει ως βασική θεματική μία από τις πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο, αυτή του υποβρύχιου συγκολλητή, σε αρκετά δραματικό και ονειρικό τόνο, όπως μας έχει συνηθίσει.