Red Hood And The Outlaws #8

Ένα από τα πιο cool team ups του Rebirth.
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Red Hood And The Outlaws #8

WriterScott LobdellArtistKenneth RocafortPublisherDC Comics

Mετά τη μάλλον ανεπιτυχή προσπάθεια του Scott Lobdell να φτιάξει μια ενδιαφέρουσα ομάδα χαρακτήρων, οι οποίοι ακροβατούν στo λεπτό σχοινί μεταξύ ηρωισμού και εγκλήματος, κατά τη διάρκεια του Νew 52, οι περισσότεροι αναγνώστες δεν ανυπομονούσαν για το καινούργιο line up των Outlaws. Και όμως, το Rebirth έκανε και εδώ το θαύμα του, εισάγοντας την Αμαζόνα Artemis και έναν από τους Bizzaro κλώνους του Superman στην ομάδα του Red Hood και χαρίζοντάς τους καλογραμμένες ιστορίες και συμπαθητικές προσωπικότητες.

Μετά από μια ακόμη μάχη σε ένα μπαρ, όπου ο Red Hood και η Artemis αναζητούν έναν metahuman να τους βοηθήσει στην αποστολή τους, η Aμαζόνα διηγείται την ιστορία που την ώθησε να ψάξει για το τόξο του Ra στον Jason. Όπως και στις pre-Flashpoint ιστορίες της, η Αrtemis ανήκει σε μια ομάδα Αμαζόνων που αποσχίστηκαν από το καθεστώς της Τhemiscyra και ζούσαν στην τοποθεσία της Βana Migdhall. Όταν είδε την παιδική της φίλη να διαφθείρεται από τη μυστικιστική δύναμη του τόξου του Ra και οι γειτονικές δυνάμεις του Qurak τους επιτέθηκαν, η Artemis αναγκάστηκε να πολεμήσει τη φίλη της μαζί με τη Wonder Woman. Το τεύχος επίσης προβάλλει την μοναδική χημεία μεταξύ της Artemis και του Jason, που δικαιολογεί την ονομασία Dark Trinity.

O σχεδιασμός των panels, το layout, καθώς και οι εκφράσεις των χαρακτήρων, είναι τα στοιχεία που κάνουν το artwork να ξεχωρίζει. To RED HOOD AND THE OUTLAWS είναι όχι μόνο το comic που τόσα χρόνια περίμεναν οι fans του Jason Todd, αλλά και ένα από τα πιο cool team ups του Rebirth.