Ανακοινώθηκε Το Επόμενο Μεγάλο Event Της DC

Με εντυπωσιακό creative team

Η DC ανακοίνωσε την κυκλοφορία των DARK DAYS: THE FORGE και DARK DAYS: THE CASTING, τα οποία θα αποτελέσουν τον πρόλογο του επόμενου μεγάλου event της DC, που αναμένεται το καλοκαίρι του 2017. Η συγγραφική ομάδα αποτελείται από τους Scott Snyder και James Tynion IV, ενώ στο σχέδιο συναντάμε τους Andy Kubert, Jim Lee και John Romita Jr.

Ο Snyder, ο οποίος είναι και ο εγκέφαλος του event, δηλώνει πως πρόκειται για μια ιστορία μυστηρίου, της οποίας τις βάσεις άρχισε να βάζει όταν ξεκίνησε να γράφει το BATMAN, πίσω στο 2012. Παράλληλα, υποστηρίζει πως το event έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα, αγγίζει διάφορες γενιές ηρώων και η εξέλιξή του θα έχει ως αποτέλεσμα τεράστιες αποκαλύψεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του σύμπαντος της DC.

Από την άλλη, ο James Tynion IV θεωρεί πως πρόκειται για ένα έπος, το οποίο αποτελεί την καλύτερη δουλειά τους και για αυτό επιλέχθηκαν και μερικοί από τους κορυφαίους σχεδιαστές στον κόσμο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Snyder έχει βάλει στόχο να γράψει μια αρκετά διαφορετική ιστορία από τις συνηθισμένες, που θα είναι σύγχρονη και διασκεδαστική χωρίς, όπως δήλωσε, να είναι υπερβολικά σοβαρή ή να τοποθετεί υπερήρωες εναντίων υπερηρώων, ενώ υπόσχεται “εκτός ελέγχου δεινόσαυρους και ακτίνες laser”.

Η σειρά, όπως γίνεται φανερό, θα εστιάζει στον Batman αλλά σίγουρα θα συνδέεται και με τα γεγονότα του REBIRTH καθώς και με τις αποκαλύψεις που πιθανόν να προκύψουν από το crossover με τίτλο THE BUTTON, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Batman και Flash, και ξεκινά στις 19 Απριλίου.