Tom Foster’s Drawing Board

To 2000AD, η αγαπημένη βρετανική ανθολογία, έκλεισε αισίως τα 40 της χρόνια και έχει βρει διάφορους τρόπους να το γιορτάζει αλλά και να “ανοίγεται” στο κοινό. Ένας από αυτός είναι μια σειρά video με τίτλο “From The Drawing Board”, όπου μια σειρά σχεδιαστών αποκαλύπτει τις τεχνικές και τον τρόπο δουλειάς τους σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή εξώφυλλο. Διάφοροι δημιουργοί (όπως ο εξαιρετικός D’Israeli και ο θρύλος Ian Kennedy) κλήθηκαν να φτιάξουν ένα τέτοιο video. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Tom Foster.

Ο Tom Foster είναι ένας σχετικά νέος 2000AD artist, με πραγματικά εξαιρετικό artwork που θυμίζει Brian Bolland, Cliff Robinson και πρώιμο Dave Gibbons. Αν και η πρώτη του ιστορία με ήρωα τον Judge Dredd δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, το εξώφυλλο του με τίτλο DREDD’S BACK θεωρείται ήδη κλασικό, ενώ στο πλαίσιο του 40 Years of Thrill-power Festival συμμετείχε στο λεγόμενο 4th Generation Panel (μαζί και με τη “δική μας” Dani) αντιπροσώπευoντας τη νέα γενιά ταλαντούχων δημιουργών.

Αντί να δώσει όμως ένα συνηθισμένο video, έφτιαξε αυτό εδώ το πολύ εμπνευσμένο, ευφυές και ιδιαίτερα αστείο ρετρο βιντεάκι. Αν δεν το έχετε δει… μη χάσετε την ευκαιρία!