The Hellblazer #7

Mέτρια αρχή ενός νέου story arc
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Hellblazer #7

WriterSimon OliverArtistPhilip TanPublisherDC Comics

Το έβδομο τεύχος του HELLBLAZER είναι το πρώτο μέρος ενός story arc, ονόματι “The Smokeless Fire”, στο οποίο ο John Constantine και η Mercury είναι στο Παρίσι για να βρουν έναν άνδρα, τον Henry, ο οποίος ξέρει πώς πεθαίνει το Djinn.

Ο Philip Tan κάνει πολύ καλή δουλειά με το σχέδιο. Θυμίζει μερικές φορές το στιλ που έχουν τα manga και τα anime, χωρίς όμως να έχουν τα ίδια κλισέ. Δηλαδή, οι χαρακτήρες είναι κανονικά σχεδιασμένοι, χωρίς γιγαντιαία μάτια κτλ.. Υπάρχουν σκίτσα που είναι πανέμορφα και, παρόλο που κάποια panels φαίνονται κάπως πρόχειρα, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς ότι ο Tan έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, το οποίο ταιριάζει αρκετά με την ατμόσφαιρα του τεύχους. Πέρα από αυτό, δεν έγιναν πολλά σε αυτό το τεύχος. Έστησε βάσεις για γεγονότα που θα γίνουν μάλλον στην συνέχεια της ιστορίας και ανυπομονώ να τα δω. Αλλά, αν δεν είστε μεγάλος fan του John Constantine, δεν θα εντυπωσιαστείτε. Είναι μία μέτρια αρχή για ένα story arc, το οποίο φαίνεται πως θα πάρει παρόμοια κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε πως έχω άδικο.