Justice League

Κυκλοφόρησε το trailer!

Κυκλοφόρησε, επιτέλους, το trailer της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς της JUSTICE LEAGUE. Η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα SUPERMAN V BATMAN: DAWN OF JUSTICE και WONDER WOMAN, ενώ τα μέλη της ομάδας θα είναι εκείνα που μας είχε κάνει teased το SUPERMAN V BATMAN.

O Batman (Ben Affleck) και η Wonder Woman (Gal Gadot) φτιάχνουν, μετά τον θάνατο του Superman, μία ομάδα υπερηρώων και ατόμων με ειδικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή. Η ομάδα βασίζεται κυρίως στη σύνθεση που είχε η Justice League στο NEW 52, οπότε θα τους βοηθήσουν οι Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) και Cyborg (Ray Fisher), ενώ παρατηρούμε πως θα δοθεί και ένα background στους νέους αυτούς χαρακτήρες. Επίσης, εξακολουθεί να επικρατεί η σκοτεινή ατμόσφαιρα που είχαμε γνωρίσει στις δύο ταινίες του Superman.

Τέλος, πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε live action την Justice League στη μεγάλη οθόνη, καθώς είχε προηγηθεί μονάχα μία κιτς τηλεταινία του 1997, όπου την ομάδα αποτελούσαν οι Martian Manhunter, Guy Gardner, Atom, Barry Allen (Flash) και οι Fire & Ice, με villain της ταινίας τον Weather Man.

Η ταινία θα έρθει στην Ελλάδα στις 16 Νοέμβρη. Μέχρι τότε παρακολουθήστε το trailer.