Copperhead #11

Καινούριο τεύχος (yeaaaaah!) με καινούριο artist (nooooo!)
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Copperhead #11

WriterJay FaerberArtistDrew MossPublisherImage Comics

Ο δήμαρχος του Copperhead, αυτός ο μυστήριος χαρακτήρας που μας απασχόλησε, δια της απουσίας του, και σε περασμένα τεύχη, βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του, πυροδοτώντας τις πολιτικές εξελίξεις στην πόλη, ενώ ο φυγάς, πρώην, της Bronson, τις υποκινεί σε ένα διαπλανητικό επίπεδο, αφού το άκουσμά του σημαίνει επικείμενους κινδύνους.

Το COPPERHEAD ήταν, και παραμένει, ένας από τους πολύ ευχάριστους τίτλους της Image. Έχει όλο το πακέτο του ενδιαφέροντος universe, των έξυπνων εξελίξεων και των χαζών χαρακτήρων, που κάνει έναν τίτλο να ξεχωρίζει. Παρ’ όλα αυτά, το καινούριο arc φαίνεται να κουβαλάει μαζί του το ένα μειονέκτημα των προηγούμενων τευχών. Το χάος πληροφοριών και ασύνδετων μεταξύ τους villains, είτε κουράζει, είτε μπερδεύει, ή τουλάχιστον, προετοιμάζει για εξελίξεις που δεν φαίνεται να έρχονται.

Το artwork του Moss δεν ταιριάζει ούτε κατά διάνοια στον τίτλο, όσο εκείνο του Scott Godlewski, και όντας πολύ πιο “καρτουνίστικο”, δεν δίνει στο κόσμο του COPPERHEAD τον “ρεαλισμό” που είχε παλιότερα. Όχι, βέβαια, πως είναι κακό! Απλά, θα πάρει λίγο για να το συνηθίσουμε.