Dark Nights: Metal

Scott Snyder και Greg Capullo συνεργάζονται ξανά!

Πριν λίγο καιρό, είχαμε παρουσιάσει την πρώτη ανακοίνωση σχετικά με το επόμενο event της DC. Τώρα φαίνεται πως έχουμε και κάποιες νέες πληροφορίες, καθώς Scott Snyder και Greg Capullo ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, σε μια νέα ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Batman, η οποία θα ονομάζεται “Dark Nights: Metal”.

Ο Snyder αποκάλυψε πως δούλευε αυτή την ιστορία απ’ όταν ανέλαβε το comic BATMAN του New 52 και πως κομμάτια της ιστορίας έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται στο “Court Of Owls”, στις ιστορίες όπου εμφανίστηκε ο Joker και, κυρίως, στο BATMAN #50. Μάλιστα, δήλωσε πως πρόκειται για “το απόλυτο project της καριέρας τους”, το οποίο “αν και θα είναι εφιαλτικό και τρομαχτικό, κυρίως θα είναι διασκεδαστικό, εορταστικό, τεράστιο και τελείως τρελό”. Στην ιστορία θα συμμετέχουν επίσης η Wonder Woman και ο Green Lantern, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει ο Hawkman και όσα συνέβησαν στο DEATH OF HAWKMAN.

Το creative team συμπληρώνεται από τους Jonathan Glapion και FCO Plascencia, ενώ ο Dan DiDio δηλώνει πως το νέο event θα είναι κάτι “τελείως καινούργιο και αναπάντεχο”.

Τα DARK DAYS: THE FORGE και DARK DAYS: THE CASTING, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα αποτελέσουν τον πρόλογο της ιστορίας, η οποία θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και είναι άγνωστο, προς το παρόν, πόσο θα διαρκέσει.