Marry Me #3

Ελαφρύ και "εύκολο", αλλά σίγουρα απολαυστικό!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Marry Me #3

WriterBobby CrosbyArtistRemy "Eisu" Mokhtar

Σας έχει τύχει, ποτέ, να βρίσκετε κάτι ξεκάθαρα σαχλό κι όμως απίστευτα διασκεδαστικό; Εμένα σπάνια, και γι’ αυτόν τον λόγο απολαμβάνω τόσο το MARRY ME. Μιλάμε για μια 100% αισθηματική κομεντί, στο στιλ του NOTTING HILL – μια διάσημη τραγουδίστρια παντρεύεται επί τόπου έναν fan, ο οποίος, κατά λάθος, κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε “Marry Me”.

Η διαφορά, κατά τη γνώμη μου, είναι στο ότι οι περισσότεροι αναγνώστες comics είναι άντρες. Έτσι, υπάρχει μια μετακίνηση της ιστορίας από το “αισθηματική” στο “κομεντί”. Σε αυτό το τεύχος, ενώ οι νεόνυμφοι συνεχίζουν να γνωρίζονται, έχουμε ένα νέο πρόσωπο: τον διάσημο ηθοποιό που ο μπαμπάς-μάνατζερ της Stasia κανόνιζε να είναι ζευγάρι.

Το σχέδιο του Remy “Eisu” Mokhtar είναι καρτουνίστικο και αρκετά “πρόχειρο”, όμως ταιριάζει στο κωμικό ύφος της σειράς, οπότε είμαστε ΟΚ.

Το τι θα γίνει στο τέλος, το γνωρίζουμε, φαντάζομαι, όλοι, ακόμη κι αν δεν έχουμε διαβάσει την online έκδοση του comic. Μέχρι τότε, όμως, ας απολαύσουμε τα μπλεξίματα του Guy, της Stasia και, φυσικά, της Parker.