Propaganda Channel

Μάχη Εικονογραφημένη Τόμος #2 & signing events στο CCA 2017

Οι επισκέπτες του booth της εκδοτικής Propaganda Channel στο Comicdom Con Athens 2017, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τους δύο τόμους της σειράς ΜΑΧΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ, μαζί με πλούσια δώρα κατά τη διάρκεια των signing events! Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

Νεα σειρα
Combat Illustrated – ΜΑΧΗ εικονογραφημενη
TOMOΣ #2: Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΑ: SAM J. GLANZMAN
ΣΕΝΑΡΙΟ: JOE GILL
ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΟΘΩΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

“Στα μέσα του 1942 η κατάσταση στην Αφρική βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Μετά την αναχαίτιση των Ιταλών από τους Βρετανούς, ο Στρατάρχης Έρβιν Ρόμμελ και το Γερμανικό Εκστρατευτικό Σώμα, προελαύνουν στην Αίγυπτο. Όταν η πληροφορία πως οι Ναζί έχουν κατασκευάσει ένα νέο αεροδρόμιο, κάπου στα νότια του Τομπρούκ, φτάνει στο Βρετανικό Αρχηγείο, μια αποστολή αυτοκτονίας οργανώνεται για την ανατίναξή του.”

Κάθε τόμος της σειράς Μάχη Εικονογραφημένη συγκεντρώνει σε μια απολαυστική έκδοση, κλασικά πολεμικά κόμικς που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Περιπέτειες, επιλεγμένες για την ιστορικότητά τους, που δεν χρησιμοποιούν τον πόλεμο ως απλό σκηνικό για την πλοκή, αλλά ξετυλίγουν τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα από το πεδίο της μάχης μέχρι τα επιτελεία των αντιπάλων, καθώς και άγνωστες πτυχές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Signing Events ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ!