Riverdale S01E08

The Outsiders
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Riverdale

Season/EpisodeS01E08 WritersRoberto Aguirre-Sacasa, Julia Cohen DirectorDavid Katzenberg CastK.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Luke Perry, Madchen Amick, Marisol Nichols NetworkThe CW

Το RIVERDALE θα μπορούσε, άνετα, να είναι η τρέχουσα ένοχη απόλαυση μου αν… είχα την παραμικρή ενοχή βλέποντάς το! Όχι απλά δεν έχω, αλλά το θεωρώ τη (θετική) έκπληξη της κομιξικής τηλεοπτικής χρονιάς! Το τηλεοπτικό re-imagining του Riverdale και των κατοίκων του, με έχει κερδίσει και αναμένω με αγωνία κάθε νέο επεισόδιο, για τις εξελίξεις γύρω από το μυστήριο της δολοφονίας του Jason Blossom, αλλά και τις ζωές των αγαπημένων μας χαρακτήρων.

Στο όγδοο επεισόδιο της σεζόν, που ήρθε μετά από ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων, μπορεί να μην έχουμε την πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει σοκ, έχουμε, όμως, εξελίξεις σε όλα – σχεδόν – τα μέτωπα. Το μέλλον της Polly και του μωρού της, η διαμάχη των οικογενειών Cooper και Blossom (ποιοι Stark και ποιοι Lannister…) και η πορεία της εταιρείας του Fred Andrews, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που μας απασχολούν στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Η ίντριγκα και οι μηχανορραφίες πάνε σύννεφο και το μυστήριο βαθαίνει.

Έχοντας περάσει τη μέση της σεζόν, το RIVERDALE μπαίνει στην τελική ευθεία και αφήνει υποσχέσεις για ένα ανατρεπτικό φινάλε!