Harrow County #21

Νέες περιπέτειες ξεκινάνε!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harrow County #21

WriterCullen BunnArtistTyler CrookPublisherDark Horse Comics

Νέες περιπέτειες ξεκινάνε και η Emmy δεν μπορεί να βρει μια μέρα χωρίς προβλήματα και εντάσεις! Καθώς, λοιπόν, στον στάβλο υπάρχει μία ανησυχία, αρχίζουν και τα καινούργια προβλήματα.

Η Priscilla (ένας καλικάντζαρος που τρομοκρατούσε το χωριό) έντρομη κρύβεται στον στάβλο της Emmy, προσπαθώντας να προστατευτεί και να της τραβήξει την προσοχή. Από τί, όμως, να προστατευτεί; Από κάποιον κυνηγό! Που οι άνθρωποι έβαλαν – όπως ισχυρίζεται – για να “καθαρίσει” αυτήν, αλλά και όποια άλλα στοιχειά τριγυρνάνε στο Harrow County. Ξεκινούν, λοιπόν, να ανακαλύψουν ποιος είναι αυτός ο κυνηγός.

Η Emmy, που θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ πνευμάτων και ανθρώπων, υποψιάζεται πως η σατανική αδερφή της (queue the evil laugh) είναι υπεύθυνη για όλα αυτά, Με σκοπό να καταλήξουν όλα στην καταστροφή του χωριού, αλλά και της ίδιας μικρής και καλής μας μαγισσούλας. Όμως, εκπλήσσεται από το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτό το κυνηγητό.

Αυτή τη φορά, τα πράματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από τις προηγούμενες, καθώς η ηρωίδα μας θα έρθει αντιμέτωπη με φίλους και οικογένεια.