Death Be Damned #3

Το τέλος αναμένεται ενδιαφέρον!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Death Be Damned #3

WritersBen Acker, Ben Blacker, Andrew MillerArtistHannah ChristensonPublisherBoom! Studios

Το DEATH BE DAMNED είναι μια ιστορία αγάπης και εκδίκησης, με φόντο την Άγρια Δύση και πρωταγωνιστές μια γυναίκα, η οποία έχει ορκιστεί να εκτελέσει όλους τους δολοφόνους του άνδρα και των παιδιών της, και το νεκροθάφτη που την έφερε στη ζωή, σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τη ψυχή της γυναίκας του. Στο τρίτο τεύχος, η δράση επιβραδύνεται για λίγο, για να δοθεί η ευκαιρία στον αναγνώστη να μάθει κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της Miranda Coller, αλλά και για τα παράξενα περιστατικά που συμβαίνουν σε εκείνη τη πλευρά της Βορείου Αμερικής.

Και αυτό, όμως, βασίζεται στις ανατροπές για να προχωρήσει η ιστορία, καθώς και στο ιδιαίτερο artwork, όπου το μόνο που διαχωρίζει τα κουρασμένα και γεμάτα σκόνη και ουλές πρόσωπα των ζωντανών από αυτά των πεθαμένων είναι το ζεστό τους χρώμα. Η σκηνή που ο εναπομείνας δολοφόνος συζητά με τον παπά της πόλης που βρίσκεται ρίχνει αρκετό φως στη φύση των ανθρώπων που καταδιώκει η Miranda μέσω του ενδιαφέρον διαλόγου, αλλά το τεύχος δεν είναι τόσο δυνατό όσο τα προηγούμενα – κάτι κάπως απογοητευτικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι το προτελευταίο της σειράς.

Ακόμα και έτσι, όμως, το τέλος καταφέρνει να κρατήσει τον αναγνώστη σε αγωνία για τη συνέχεια, με τους πρωταγωνιστές να έχουν να αντιμετωπίσουν πολλαπλές απειλές υπερφυσικού και μη χαρακτήρα. Έτσι, πετυχαίνει να διατηρήσει το ενδιαφέρον για το comic. Σε αναμονή, λοιπόν, για το τελευταίο τεύχος και την ολοκλήρωση της ιστορίας!