Disney & Pixar Animation News

Αλλαγές στο πρόγραμμα των δύο κορυφαίων animation studios

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Disney προχώρησε σε μαζικές ανακοινώσεις σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας όλων των επερχόμενων ταινιών. Για να δούμε πώς επηρεάζονται οι animated ταινίες της.

Το sequel του WRECK-IT RALPH, WRECK-IT RALPH BREAKS THE INTERNET, θα βγει στους κινηματρογράφους με καθυστέρηση εφτά μηνών, καθώς η πρεμιέρα του μετακινήθηκε από το Μάρτιο του 2018, στο Νοέμβριο. Επίσης, ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και σε 3D.

To GIGANTIC θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο, καθώς αντί να βγει το Νοέμβριο του 2018, θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2020. Και αυτό θα κυκλοφορήσει σε 3D.

To sequel του FROZEN πρόκειται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2019, ενώ θα προηγηθεί τον Ιούλιο το live-action υβρίδιο THE LION KING του Jon Favreau, αμφότερα σε σε 2D και 3D έκδοση.

Επίσης, έχουν κλείσει οι ημερομηνίες και για το 2021, καθώς τον Ιούνιο θα βγει άτιτλη ταινία της Pixar και το Νοέμβρη άτιτλη της Disney Animation.

Τέλος, κυκλοφόρησε το US trailer του CARS 3, το οποίο μας φανερώνει ολοένα και περισσότερες εντυπωσιακές φωτορεαλιστικές στιγμές. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, παρακολουθήστε το trailer.