Πρώτο Trailer Για Τους Defenders

Η ομάδα ενώνεται για να σώσει την Νέα Υόρκη

Αφού ξεκίνησε και ξεδίπλωσε το άκρως πετυχημένο σύμπαν της στο σινεμά, η Marvel αποφάσισε να κάνει το ίδιο και στην τηλεόραση. Έτσι, αφού αργά και μεθοδικά μας σύστησε όλους τους χαρακτήρες μέσα από solo σειρές, με πιο πρόσφατο τον Iron Fist, μας οδηγεί και πάλι στην ένωση αυτών των ηρώων σε μια ομάδα. Ίδιο μοτίβο με τους Avengers δηλαδή. Στις 18 Αυγούστου, λοιπόν, θα απολαύσουμε μέσω του Netflix τους Defenders και πλέουν μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση με το πρώτο επίσημο trailer.

Ο Iron Fist μπορεί να δίχασε αρκετά το κοινό, όμως αύξησε αδιαμφησβήτητα την προσμονή για τους Defenders. Έχοντας πλέον γνωρίσει όλους τους ήρωες (Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil και Iron Fist) είμαστε έτοιμοι να τους δούμε να συμμαχούν για να προστατεύσουν την Νέα Υόρκη. Τον villain της ιστορίας θα  υποδυθεί η Sigourney Weaver και ονομάζεται Alexandra. Εκτός από νέο villain, όμως, που φαίνεται πως θα τους δυσκολέψει την ζωή, έχουμε και την επιστροφή της Elektra από τους νεκρούς. Η επιστροφή της ήταν δεδομένη και στο trailer την βλέπουμε να βουτά στη μάχη, αμέσως μετά την νεκρανάσταση.

Γενικά, το trailer είναι γεμάτο δράση, cool διαλόγους, επιβλητικό villain και εκπλήξεις, επομένως ας ευχηθούμε ο Αύγουστος να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται.