Ο Hellboy Επιστρέφει Στη Μεγάλη Οθόνη

Πρώτες πληροφορίες για το Hellboy: Rise of the Blood Queen

Ο Hellboy ετοιμάζεται να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του, Mike Mignola, ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται το reboot του franchise, με τον David Harbour, της σειράς STRANGER THINGS, να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο δημιουργός του THE DESCENT, Neil Marshall, ο οποίος έχει επίσης εργαστεί στα GAME OF THRONES και WESTWORLD, θα είναι αυτός ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Guillermo del Toro στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Andrew Cosby, Christopher Golden και Mike Mignola, με την πρώτη ταινία να έχει προς το παρόν τον τίτλο HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN. Επίσης, όπως αποκάλυψε ο Mignola, η ταινία, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του DEADPOOL, θα είναι R-Rated.

Τα νέα έρχονται δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του Guillermo del Toro ότι δεν θα υπάρξει HELLBOY 3, ύστερα από την συνάντηση του με τους Ron Perlman και Mike Mignola.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το πότε υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά τα νέα είναι αρκετά για να ενθουσιάσουν τους απανταχού fans του χαρακτήρα.