Attack On Titan Volume 21

Kομβικό σημείο για τη σειρά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Attack On Titan Volume 21

Writer/ArtistHajime IsayamaPublisherKodansha Comics

Αυτό το volume σηματοδοτεί τον επίλογο της πιο πρόσφατης μάχης των μελών του Survey Corps ενάντια στους Beast Titan, Armored Titan και Colossal Titan. Μια μάχη που θα κρίνει την ανάκτηση του ελέγχου του Wall Maria από το Survey Corps και θα έχει σημαντικές συνέπειες, καθώς στο τέλος της το Survey Corps φτάνει να απαριθμεί μόλις εννέα μέλη. Η μάχη αφήνει δύο σημαντικά μέλη του Survey Corps ένα βήμα πριν από το θάνατο και τον Levi να πρέπει να πάρει μια αδύνατη απόφαση για το ποιον από τους δύο να σώσει.

Επίσης, σε αυτό το volume βλέπουμε επιτέλους το πολλά υποσχόμενο υπόγειο στην Shiganshina District, το οποίο από την αρχή σχεδόν της σειράς διαφημίζεται ως το μέρος όπου κρύβεται όλη η αλήθεια για τους ανθρωποφάγους Τιτάνες. Ο Hajime Isayama δεν απογοητεύει με την αποκάλυψή του υπογείου, καθώς δίνει μια απρόσμενη τροπή στην ιστορία. Αποκαλύπτει στοιχεία για την πραγματική φύση του κόσμου του ATTACK ON TITAN και μαθαίνουμε πρώτη φορά για την κατάσταση πέρα από τα τείχη. Αυτό το volume έχει όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί κομβικό για τη συνέχεια της σειράς, καθώς εισάγει αρκετά νέα στοιχεία και θέματα που κλείνουν το μάτι σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα.

Μέχρι στιγμής, ο Isayama έχει παραδώσει μια πολύ καλοφτιαγμένη σειρά, οπότε η απόφασή του να καταπιαστεί με πιο λεπτά και αμφιλεγόμενα ζητήματα δε με ανησυχεί ιδιαίτερα και περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!