Μια Πρώτη Ματιά Στο Dark Days: The Forge

Δυο variant covers της επερχόμενης σειράς

Ο Scott Snyder με τον Greg Capullo έχουν ανακοινώσει και επίσημα την κοινή τους επιστροφή. Η νέα σειρά που θα ξεκινήσουν μαζί, θα ονομάζεται DARK NIGHT: METAL και θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Όμως, πριν από αυτό, υπάρχει κάτι που θα μας οδηγήσει εκεί. Στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει το DARK DAYS: THE FORGE, μια σειρά που θα είναι γραμμένη από τον Snyder και τον James Tynion IV και σχεδιασμένη από πολλούς artists, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ο Jim Lee και ο John Romita Jr..

Η σειρά αυτή θα οδηγεί με τα γεγονότα της στο επερχόμενο μεγάλο event, καθώς θα αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό του Batman. Ο Superman, o Αquaman και οι λοιποί ήρωες της DC αρχίζουν να υποψιάζονται πως ο σκοτεινός ιππότης κρύβει κάποιο πολύ μεγάλο μυστικό, που απειλεί ακόμα και την ύπαρξη του σύμπαντος.

Η υπόθεση από μόνη της ακούγεται άκρως εντυπωσιακή και, με το μυστήριο που πλέκει, μάλλον θα μας κρατήσει την αγωνία στα ύψη. Πλέον έχουμε και δυο variant covers στα χέρια μας, καθώς ο John Romita Jr. Και ο Andy Kubert έδωσαν στην δημοσιότητα τα δικά τους εξώφυλλα. Στο πρώτο βλέπουμε τον Batman με τον Superman και στο δεύτερο τον Aquaman με τον Batman.