Live-Action News

Μεταφορές και εξελίξεις σε μικρή και μεγάλη οθόνη

Το κανάλι SyFy επισημοποίησε την προσθήκη δύο νέων σειρών, του KRYPTON και του HAPPY!. Η σειρά KRYPTON αποτελεί Superman prequel και αφορά στην ιστορία του παππού του Man of Steel (Cameron Cuffe), ο οποίος προσπαθεί να εξιλεώσει τον τότε ατιμασμένο Οίκο των EL, αλλά και να σώσει τον ίδιο τον πλανήτη από το χάος. Το σενάριο υπογράφει ο συμπαραγωγός David S. Goyer (MAN OF STEEL, THE DARK KNIGHT), με executive producer τον Damian Kindler (SLEEPY HOLLOW), και σκηνοθέτη του πιλοτικού επεισοδίου τον Colm McCarthy. Το HAPPY!, βασισμένο στο ομώνυμο mini series της Image από τους Grant Morrison και Darick Robertson, επικεντρώνεται στον Nick Sax (Christopher Meloni), έναν αλκοολικό πρώην αστυνομικό, πλέον εκτελεστή, ο οποίος αφού τραυματίζεται με μια σφαίρα στο πλευρό, αρχίζει να βλέπει ένα φτερωτό μπλε άλογο, ονόματι Happy. Μετά την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου, ο Brian Taylor (CRANK), θα επιστρέψει και ως συμπαραγωγός με τους Grant Morrison και Christopher Meloni, ενώ στο cast συμπεριλαμβάνονται οι Patrick Fischler, Ritchie Coster και Zabryna Guevara.

Το CW, μετά το pilot επεισόδιο, “παρήγγειλε” ολόκληρη σεζόν για το BLACK LIGHTNING. H υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Jefferson Pierce (Cress Williams), έναν υπερήρωα με δυνάμεις ηλεκτρισμού, ο οποίος επιστρέφει στη δράση, προκειμένου να βοηθήσει τις κόρες του.

Την μεταφορά στη μικρή οθόνη για τον Judge Dredd θα αναλάβει η IM Global σύμφωνα με την Entertainment Weekly. Με τίτλο JUDGE DREDD: MEGA CITY ONE, η σειρά θα είναι σε παραγωγή των Mark Stern, Stuart Ford, καθώς και των Jason και Chris Kingsley, από την REBELLION.

Τέλος o Rob Cohen (THE FAST AND THE FURIOUS, xXx) θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία για την κινηματογραφική μεταφορά της ηρωίδας Razor. Με πρώτη εμφάνιση το 1992, από τον δημιουργό Everette Hartsoe, η κατά κόσμον Nicole Mitchell, μετά τη δολοφονία του πατέρα και της αδερφής της από τον αρχιμαφιόζο Roman Van Drake, αποφασίζει να προστατεύσει τους δρόμους της Chinatown, με όπλα δύο λεπίδες δεμένες στα χέρια της (λίγο προφανές το όνομα τώρα ε;). H Number 11 Films, σε συνεργασία με την Lotus Entertainment και τον Jeff Most (THE CROW), θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας.