Αφιέρωμα “Μικρός Ήρως” Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς

Σήμερα και το επόμενο Σάββατο

Η Λέσχη Φίλων Κόμικς αφιερώνει το Μάιο στο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ και διοργανώνει δύο εκδηλώσεις: το Σάββατο 13 Μαΐου φιλοξενεί συζήτηση με τον Λεωκράτη Ανεμοδουρά και το Σάββατο 27 Μαΐου παρουσίαση του ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ: Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Ο Μάιος είναι Μήνας “ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ” στη Λέσχη Φίλων Κόμικς!

Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ» αποτελούν τη συνέχεια των εκδόσεων Ανεμοδουρά που έχουν ως αφετηρία το 1949, όταν ο Στέλιος Ανεμοδουράς (22/5/1917 – 6/5/2000) κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο των εκδόσεων και λίγα χρόνια αργότερα θα καθιερωθεί με τη συγγραφή και έκδοση του θρυλικού αναγνώσματος «Ο Μικρός Ήρως» (1953-1968). Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ» με τον εγγονό του αείμνηστου συγγραφέα στο τιμόνι, Λεωκράτη Ανεμοδουρά, συνεχίζουν από το 2013 την εκδοτική δραστηριότητα με νέες εικονογραφημένες εκδόσεις περιπτέρου. Πρόκειται για τα «Νέος Μπλεκ», «Mister No και οι… άλλοι» κ’ «Ζαγκόρ».

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια απο τη γέννηση του αείμνηστου συγγραφέα και εκδότη Στέλιου Ανεμοδουρά, όλος ο μήνας Μάιος θα είναι αφιερωμένος στις «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ» στη Λέσχη Φίλων Κόμικς (Ιερά Οδός 14, Αθήνα).

Στη Λέσχη θα υπάρχουν καθημερινά (18:00-22:00) όλες οι παλιές και νέες εκδόσεις της «ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ», καινούργια είδη με τους αγαπημένους ήρωες ΜΠΛΕΚ, ΖΑΓΚΟΡ, ΜΙΣΤΕΡ ΝΟ, ΜΑΡΚ, ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ, διαθέσιμα σε προνομιακές τιμές και συνοδευόμενα με δώρα!

Στα πλαίσια του μήνα θα πραγματοποιηθούν και οι 2 παρακάτω εκδηλώσεις:

– Σάββατο 13/05, στις 20:00 Μίνι παρουσίαση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των εκδόσεων «ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ» και συζήτηση του εκδότη Λεωκράτη Ανεμοδουρά με τους αναγνώστες.

– Σάββατο 27/05, στις 20:00 Παρουσίαση της νέας έκδοσης «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ – Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!» των Γ. Βλάχου και Κ. Φραγκιαδάκη που θα συνοδευτεί με signing event.