Έρχεται Tο Doomsday Clock

Το επόμενο κεφάλαιο του Rebirth

Είναι επίσημο πλέον πως ο Geoff Johns θα επιστρέψει στα comics μέσα στη χρονιά.

Τώρα μαθαίνουμε και το όνομα του επόμενου project, το οποίο θα ονομάζεται DOOMSDAY CLOCK και θα αποτελέσει το επόμενο κεφάλαιο του REBIRTH, μετά το “The Button”. Μάλιστα, σε μια επίδειξη πίστης στη δύναμη της ιστορίας, το DOOMSDAY CLOCK δεν θα έχει crossovers, tie-ins και δεν θα πυροδοτήσει διάφορα one- shots και mini series, αφού πρόκειται για μια standalone ιστορία.

Μάλιστα, στο THE FLASH #22, το οποίο θα αποτελέσει και το τελευταίο μέρος του “The Button”, οι αναγνώστες θα πάρουν μια πρώτη γεύση, καθώς εκεί θα διαβάσουν ένα τετρασέλιδο πρόλογο από τα χεράκια των Gary Frank και Brad Anderson.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Johns προχώρησε σε αποκαλύψεις δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το REBIRTH και τον ρόλο των Watchmen. Συγκεκριμένα δήλωσε πως “δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το να χρησιμοποιήσουμε τον Dr. Manhattan, καθώς αν πρόκειται να κάνεις μια μάχη ανάμεσα στην αισιοδοξία και τον πεσιμισμό, μια μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις της ελπίδας και της απόγνωσης, χρειάζεσαι κάποιον που προσωποποιεί τον κυνισμό που ξεχύθηκε στις καρδιές μας και παράλληλα που έχει τη δύναμη να επηρεάσει όλο το σύμπαν της DC”. Παράλληλα, αποκάλυψε πως “με όλο το σεβασμό, δεν θέλαμε μια μάχη μεταξύ του Doctor Manhattan και του Superman στο ACTION COMICS, καθώς δεν πρόκειται για μια τέτοια ιστορία, πρόκειται για κάτι άλλο. Θα έχει συνέπειες σε όλο το σύμπαν της DC. Θα επηρεάσει το μέλλον και το παρελθόν. Θα αγγίξει την ίδια την ουσία της DC”.

Το DOOMSDAY CLOCK ( D.C., get it?) αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2017.