Savage Things #3

Παλιοί λογαριασμοί
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Savage Things #3

WriterJustin JordanArtistIbrahim MoustafaPublisherDC Comics (Vertigo)

Μετά τα γεγονότα του τελευταίου τεύχους, ο Cain κινητοποιεί την ομάδα του ενάντια στην πόλη της Νέας Υόρκης. Ο Abel και η Kira αντιλαμβάνονται την πορεία του σχεδίου και σπεύδουν στον πλησιέστερο ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, δεν καταφέρνουν να αποτρέψουν τον Cain, ο οποίος περίμενε τον παλιό του συνάδελφο.

Για άλλη μια φορά, το δίδυμο των Justin Jordan και Ibrahim Moustafa φέρνει εις πέρας ένα τεύχος γεμάτο ένταση, δράση και τρόμο. Στα χέρια του Moustafa, οι σκηνές φόνου γίνονται αποκρουστικές και βίαιες, με τρόπο που σοκάρουν τον αναγνώστη. Τα panels που ξεχωρίζουν, όμως, είναι τα flashbacks, μέσα από τα οποία το παρελθόν των χαρακτήρων ξεδιπλώνεται πολύ εύστοχα και κυρίως παράλληλα με την εξέλιξη της υπόθεσης, σε βαθμό που την αντικατοπτρίζει. Οι πρωταγωνιστές γίνονται όλο και πιο αποτρόπαιοι και το creative team το περνάει αυτό, σελίδα με τη σελίδα. Ένα ακόμη σταθερό στοιχείο του mini series είναι το τρόπον τινά μοντάζ του, που θυμίζει ταιριαστά ταινίες δράσης, προσδίδοντας περισσότερο ρεαλισμό στην ιστορία.

Λίγο πριν τα μέσα της σειράς, το SAVAGE THINGS συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να υπόσχεται μια εκρηκτική λύση της υπόθεσης.