Infamous Iron Man #7

Η Marvel όπως θα τη θέλαμε
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Infamous Iron Man #7

WriterBrian Michael BendisArtistAlex MaleevPublisherMarvel Comics

Γειά σας, κυρίες και κύριοι! Σας στέλνω ανταπόκριση από το Ναό του Doom, όπου η πάλαι ποτέ σοβαρή εταιρία Marvel εμφανίζει ανεξήγητα σημάδια ποιοτικού comic, με πρωταγωνιστή τον ένα και μοναδικό θεό του Multiverse, Victor Von Doom! Η απίστευτα αξιολάτρευτη μεγαλομανής μεγαλοφυία που, Infamously, μάς ευλογεί με το να κυκλοφορεί ανάμεσά μας ως Iron Man, δείχνει σφαλιαριδώς το Φως σε κάποιους δεύτεροκλασάτους και τριτοτέταροκλασάτους villains, έτσι ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο Του στη μετάνοια.

Στη συνέχεια, συναντιέται με τον προαιώνιο εχθρό Του, Benjamin Grimm a.k.a. The Thing, όπου έχουν μια ΣΥΖΗΤΗΣΗ! Ναι, κυρίες και κύριοι! Ό,τι δεν κατάφεραν να έχουν οι παλιοί σύντροφοι και συμπολεμιστές, Carol Danvers και Tony Stark, στο γεώμηλο που είναι γνωστό ως CIVIL WAR II, τα καταφέρνουν αυτοί, σε ένα έργο σεναριακής ωριμότητας, που φέρνει δάκρυα στα μάτια αυτού εδώ του αναγνώστη.

Οπότε, “βιδώστε” τον Spider-Man (πλούσιο ή φτωχό), τον Captain America (δημοκράτη ή φασίστα) και τον Wolverine (ψόφιο, γέρο, ή πιτσιρίκα)! Ναι, κι εσένα, WhateverPool! This is Doom’s Universe! Θέλουμε όλα τα comics της Marvel γραμμένα έτσι!

Για την απεικόνιση των χαρακτήρων, υπό τον Alexander Maleev, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απλά δείτε τη χαζή έκφραση του Thing, όταν ο Doom ζητάει συγγνώμη…